Ensimmäinen blogikirjoitus

Mimmin Kirppis on 2011 perustettu yritys. Alun perin Piispanristin Kirpputorina tunnettu kirppis vaihtui sukupolvenvaihdoksen seurauksena Mimmin kirppikseksi maaliskuussa 2011. Piispanristin Kirpputori aloitti toimintansa Piispanristillä vanhassa Jokaosan kiinteistössä. Sieltä kirpputori muutti Kalevantielle monen vuoden jälkeen, kun Jokaosan kiinteistö määrättiin purkuun. Kalevantiellä (Rautakadulla) kirpputori ehti toimia noin viiden vuoden ajan, kunnes 2011 allekirjoittaneesta tuli yllättäen yrittäjä ja uuden Mimmin Kirppiksen omistaja. Kalevantiellä Mimmin Kirppis ehti toimia pari vuotta, kunnes tuli aika etsiä jälleen uusi toimitila. Lukuisien vaihtoehtojen jälkeen sattuman kautta päädyimme tiloihin Kaurakadulla. Kyseessä oli vanha Telesten kiinteistö Peltolassa.

Aluksi tuntui ettei suuret sokkeloiset tilat sopisi kirppiksen tiloiksi, mutta onneksi uskalsimme lähteä visioimaan. Loppu onkin historiaa, Mimmin Kirppis täyttää maaliskuussa jo kuusi vuotta! Asiakkaat ovat löytäneet kirppiksen ja puskaradio toimii hienosti tuoden viikoittain uusia asiakkaita.

Kirpputoriyrittäminen on ollut antoisaa ja mielenkiintoista. Siksi olenkin jo kauan ajatellut kirjoittavani pienimuotoista blogia kirpputorielämän arjesta. Yksikään päivä kirppiksellä ei ole samanlainen, kaikenlaisia kommelluksia sattuu ja onneksi päivissä on enemmän naurua kuin itkua.? Blogitekstit on tarkoitettu asiakkaille, mutta myös myyjille. Ehkä osa tunnistaa kirjoituksista itsensä ja näkee itsensä eri silmin, sieltä kassan takaa. ?

Oikein hyvää helmikuuta kaikille!

Mimmi

Kommentit

kommentit

Bookmark the permalink.

Comments are closed.